Vizyonumuz

Doğal afet ve başka nedenlerle dünyanın herhangi bir yerinde, biçare düşmüş, evsiz kalmış, salgın hastalıkların pençesinde bir lokmaya muhtaç kalmışlara, merhametlinin elini uzatmak,İmkânsızlıklardan dolayı okuyamayan, eğitimi yarım kalmış gönüllere sahip çıkmak. Meslek ve beceri kazandıracak kurslar açarak hayat boyu eğitimi desteklemek.Hayata tutunamamış, her şeyin değiştiği bir dünyada sahipsiz kalmış fakir ve yetimlere ulaşmak ihtiyaçlarını karşılamak, rehberlik yapmak. Hastalıklara duçar olmuş ve biçare kalmışların hizmetini görmek tedavilerini üstlenmek. Doğuştan veya sonradan özür sahibi olmuşların toplumda yer almaları ve hiçbir eksiklik hissetmemeleri için gören gözleri ve yürüyen ayakları olmak Kısaca nerde bir mahzun ve mahcup gönül varsa, orada ve onlarla olmak amacımızdır.

Düzköy Köyü Derneği gönüllü kadrosunun yine en değerli varlığı insandır.

Başta yoksul ve kimsesizlere daha huzurlu ve mutlu yaşamalarına yardımcı olmak için gönüllü ve şevkle çalışmayı hedeflemiştir. Düzköy Köyü Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kitlelerin dürüstlük ve gönüllülük ilkesiyle yönetilmesi için gerekli ortamı hazırlar.
Kültür

Tarih içerisinde yaratılan bir anlam ve önem sistemi olan kültür, bir grup insanın bireysel ve toplu yaşamlarını anlamada, düzenlemede ve yapılandırmada kullandıkları bir inançlar ve adetler sistemidir.

Yardımlaşma

Birlikte çalışmak ya da yardım etmektir. Takım çalışması gibi yalnızken yapamayacağımız şeyleri yeteneklerimizi ve enerjimizi birleştirerek çalışmaktır. Bizim yeteneğimiz ya da bilgimiz olmayan konularda yardım alıp, kendimize ait bilgi ve yeteneği başkasınınkiyle birleştirmektir.

Dayanışma

Bir topluluğu, bir toplumu oluşturan bireylerin duygu, düşünü ve çıkar birliğiyle birbirlerine karşılıklı olarak bağlanmaları ve her konuda birbirlerine destek olmaları.

Birlikte El Ele

İnsanlarımızın birlikte el ele vererek kaynaşmasını ve yardımlaşmasını sağlamaktır.

Düzköy Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği

Düzköy Köyü Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği

Düzköy Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği

Düzköy Köyü Tirebolu/Giresun
28500 Tirebolu / giresun

Google Play Store - İndir
Apple App Store - İndir
Dernek Yazılımı: VAV Prodüksiyon © Tüm Hakları Saklıdır.